30 juni 2008

lite för nära...

I helgen var jag i Skövde och fotograferade på Karolina och Kugan's bröllop. De ville ha en del romantiska, svartvita bilder som skulle tas i en kohage.Jag var nog aldrig så nära så många mjölkkor som i lördags - jättekul!Ibland kom de väldigt nära...Hmmm...för nära!Detta var ett bröllop med många fantastiske höjdpunkter och jag kommer att visa fler bilder de närmaste dagarna.
(C)Photo: Brigitte Grenfeldt

26 juni 2008

Så mycket känslor!(c)Photo: Brigitte Grenfeldt

Johanna och Peter gifter sig i augusti och vi tog några bilder för att lära känna varandra. Det här är ett par som vågar visa känslor!

24 juni 2008

te quiero...

(c)Photo: Brigitte Grenfeldt

We had a lovely pre-wedding session with Charlotte and Luis Miguel who will get married in August in Mariefred.

23 juni 2008

go for gold!(c)Photo: Brigitte Grenfeldt

Varför "ska" man ha vita skor till bröllop när det finns så otroligt läckra och sexiga skor som man kan roligt i långt efter att bröllopsfesten är över?

Nyklippta klor och putsade skor

(c) Photo: Brigitte Grenfeldt

Efter 13 år - varav 9 med "Leo" - var det dags för Sara och Olle och självklart skulle vovven vara med. Midsommarftonen blev det bröllop!

in less than a week...(c) Photo: Brigitte Grenfeldt

Karolina and Kugan will get married next week somewhere in the woods near Skövde. They both love photography and especially black & white.

14 juni 2008

Come rain or come shine.(c)Photo: Brigitte Grenfeldt

Marte & Thomas from Norway did not care about the wind, the raindrops or the soccer game. They just had fun!

10 juni 2008

Inbjudningskortet är en presentI ett kuvert kom det här fina paketet. Innehållet var en fotoram och kärleksfulla vägbeskrivningar, informationer om dagens förlopp, transport till och från kyrkan etc. Snyggt!


(c)Photo: Brigitte Grenfeldt

08 juni 2008

Converse & Gucci(c) Photo: Brigitte Grenfeldt

När Sara och Micke skulle gå uppför den långa backen till Dalarö Skans i Stockholms skärgård bytte Sara till "lite" bekvämare skor. Smart!