28 februari 2009

Mer "Real-Life-Weddings"

I senaste nummer av "Bröllopsguiden" kan ni läsa om Karolina & Kugan's bröllop som gick under indiskt tema, var utomhus vid en flod och förenade många olika kulturer. Jag visade en hel bilder från deras bröllop på min blogg i juli 2008.

Photo: Brigitte Grenfeldt

www.brigitte.nu

24 februari 2009

Ja, ja, ja, ja, ja!


Gratulerar!
Kronprinsessan Victoria & Daniel Westling förlovade sig idag. Planeringen kan börja och nu hoppas vi att de också väljer en professionell Bröllopsfotograf som tar bilderna och inte enbart tidnings- och nyhetsfotografer! Hovet får gärna höra av sig - mina kollegor och jag ser fram emot det...


Congratulations!
Crownprincess Victoria has got engaged to Mr. Daniel Westling!
Please let the Champagne Group know if we can help you with your wedding plans.
With 50 years of wedding experience amongst us, let us be your wedding experts.

21 februari 2009

Brigitte vald till "Årets bästa Bröllopsfotograf"


Photo: Brigitte Grenfeldt

Oj, vad glad jag är!
Idag fick jag ett mail av redaktionen på Allt om Bröllop där jag fick veta att besökarna på Allt om Bröllopsmässan i Stockholm och Malmö valde mig som bästa bröllopsfotograf! Så här stod det i meddelandet:

"Under Allt om Bröllopsmässan i Stockholm och Malmö avgjordes tävlingen om vem som skulle bli årets bästa Bröllopsfotograf. Av tävlingens 22 bidrag var det sex stycken som stod ut mot de övriga och kammade hem över 56 % av totalt 1347 röster. Och det var Brigitte Grenfeldt som vann!– Bättre jury än Sveriges blivande brudpar kan man inte hitta, säger Anna Fürst som är chefredaktör på Allt om Bröllop. Och det var de som röstade fram Brigitte Grenfeldt till

Sveriges Bästa Bröllopsfotograf 2009."

Tack EPSON för de fantastiska 70x100 cm stora förstoringarna på mässan och tack alla brudpar, som tog sig tid att rösta (inte bara på mig!) och som därmed visade att ni bryr er.

Bröllopsbilder är för alltid - inte bara för en helg!

20 februari 2009

Anna & Urban i Allt om Bröllop


I senaste nummer av "Allt om Bröllop" är ett stort reportage om Anna & Urbans bröllop. De gifte sig i augusti och hade "PINK" som färgtema.Photo: Brigitte Grenfeldt

http://www.brigitte.nu/

16 februari 2009

The Champagne Group in LIFESTYLE Magazine.

The very exclusive Swedish magazine "LIFESTYLE" has a reportage about "The Champagne Group" in their latest wedding-issue. I am very proud to tell you, that I am one of the three founders of the group.

Thank you, Liv, for coming in on a Sunday for the interview. We could not imagine a more competent journalist! The moment you told us, that in your opinion wedding pictures are the most important part of a wedding , we totally loved you!

And thanks, Martina, for popping the idea to make a reportage about "The Champagne Group"!Photo Paulina Westerlind

Photo Paulina Westerlind

Photo Brigitte Grenfeldt

Photo Ian Johnson

04 februari 2009

Fest i 2 dagar!

Bröllopet mellan Linda och Micke var på en fredag med familjen och dagen därpå blev det fest på Operkällaren för alla vänner och kompisar.

Ni som har varit på Operaterrassen känner säkert igen lampan - sååå cool!

Linda och Micke hälsade alla välkommen och det blev många skämt.

Micke: You're talkin' to me?

Det lyste länge, länge.....


Foto: Brigitte Grenfeldt

http://www.brigitte.nu/

01 februari 2009

First Wedding of 2009!

Linda och Micke's bröllop var den 2 januari 2009.

Linda gjorde sig i ordning på hotellet där de skulle tillbringa bröllopsnatten.Micke fick se sin brud före vigseln och båda tyckte det var skönt att ha lite tid för varandra.

Sviten hade en s.k. fransk balkong - perfekt för några bilder!Hotel Diplomats fantastiska trapphus!Sen var det dags att gå ut i kylan: På med kängorna!Efter flera veckor av regn och mörker blev det nu äntligen solsken och kallt......och blåsigt! Det var säkert -10C grader. Men vem klagar när solen skiner från en klarblå himmel?Efter vigseln i Matheuskyrkan i Vasastan var det middag med familjen och dagen efter blev det stor fest på Operakällaren! Några bilder därifrån kommer också snart...


Foto: Brigitte Grenfeldt

http://www.brigitte.nu/